Om ”Din Andakt”

Din Andakt kom som en idé när jag saknade en möjlighet att få lyssna till korta andakter som en start varje dag. Jag jobbar som säljare och sitter i bilen väldigt mycket. Att då få ta en kort stund för sig själv med Gud var en längtan. Man glömmer bort det så lätt i all vardagsrutiner med lämningar till skola och fritids. Jag gjorde en sökning på nätet kring andakter och podcast och det enda egentliga resultatet var P1’s Morgonandakt. “Här finns det ett behov” tänkte jag. Då upplevde jag ett tilltal att jag är den personen som ska fylla upp en lucka. 

Vem är jag att komma med andakter till människor? Jag är ingen skolad teolog. Visst hade jag gått bibelskola för 15 år sedan, men att fylla en podcast med nya andakter skulle snabbt bli mig övermäktig. Jag har skrivit ett par stycken som jag läst in. Men det är Din Andakt som jag vill publicera här.

Vi har alla upplevelser och händelser i våra liv, där Gud har spelat en roll. Många av oss bär på bibelverser, som bär oss genom livet. Jag tror att vi kan hjälpa varandra genom att öppna upp de skatter Gud har lagt i oss var och en.