Din Andakt kan hjälpa andra

För att den här sidan ska leva, så vill vi att du bidrar. Alla bär vi på nåt som kan delas.

Att skriva en andakt är en spännande och kreativ process. Du bär på händelser från livet. Det är både sorgliga, glada och skrämmande. Det som är speciellt med vissa händelser är att man upplever Guds hand eller närvaro. Det är inspirerande för dig och dina vänner. Min uppmaning till dig är att inspirera fler. Söker du i ditt inre så hittar du både händelser och vilken passage i bibeln som passar in till den. Skriv ner det. Det får vara personligt, men var inte för utlämnande. Gör inte för långa meningar. Dela hellre upp dom för läsbarheten. Håll det kort, gärna runt 250-350 ord. Avsluta med en bön eller en vers som du tycker passar. Vi läser igenom och kollar grundläggande stavning, grammatik och lämplighet. Eventuella justeringar skriver du. Andakten kommer även läsas in av mig. När det är klart publiceras texten tillsamman med en bild och ljudfil. Lycka Till!

Guds Välsignelser
Thomas der Nederlanden

Lämna din E-post ifall vi behöver kontakta dig!
Skriv in Text, Bok, Kapitel och Versnummer. Du kan även skriva vilken översättning det är om det är viktigt.
Det är rekommenderat att skriva i en textredigerare och sedan klistra in texten här när den är klar.
Skriv en bön som knyter an till ämnet. Du kan också citera en text som du tycker passar in, glöm inte att ange vem som skrivit den.
Ditt bidrag kommer att läsas igenom och kan komma att redigeras/kommenteras av våra redaktörer i returmail. De eventuella justeringarna gör du och skickar tillbaka texten. När vi godkänner, publiceras texten. Det utgår ingen ersättning för publicerad text på hemsidan DinAndakt.se. Alla inlägg är fria att delas av läsaren på sociala medier och privata meddelanden.